Author Topic: ps42c450b1  (Read 343 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

t1412

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 807
    • Email
ps42c450b1
« on: December 23, 2018,07:01:24 »
sorry has anyone had the no picture but does have sound fault with this tv thanks

shaun

Mulja tv repair portal

ps42c450b1
« on: December 23, 2018,07:01:24 »

astracat

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 285
    • Email
Re: ps42c450b1
« Reply #1 on: December 23, 2018,10:57:49 »
hi shaun
check the 2 x10 ohm pot resistors on psu board if ok may be the fuse to the yplus or xplus all on psu i have all boards except psu which i will supply for postage but not tested as psu board missing
regards
astracat
« Last Edit: December 23, 2018,10:59:24 by astracat »

downunder

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1028
Re: ps42c450b1
« Reply #2 on: December 24, 2018,01:54:30 »

Hi Shaun.

I think the cat might be confusing Samsung with LG.

It might be a good idea to note the blinking pattern of the green LED on the control board and to try activating the test patterns.

Sooo, I've attached some reading matter for you.                              Bruce

Mulja tv repair portal

Re: ps42c450b1
« Reply #2 on: December 24, 2018,01:54:30 »

downunder

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1028
Re: ps42c450b1
« Reply #3 on: December 24, 2018,01:58:12 »

Some more, Shaun

astracat

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 285
    • Email
Re: ps42c450b1
« Reply #4 on: December 25, 2018,04:12:14 »
hi shaun sorry i thought it was lg
good luck with yours and merry crimble to you
regards
astracat

t1412

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 807
    • Email
Re: ps42c450b1
« Reply #5 on: December 27, 2018,04:15:00 »
thanks bruse and cat merry xmas

shaun

Mulja tv repair portal

Re: ps42c450b1
« Reply #5 on: December 27, 2018,04:15:00 »

t1412

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 807
    • Email
Re: ps42c450b1
« Reply #6 on: January 04, 2019,17:13:14 »
hi fella's i was having look at this tv no picture but sound, stuck meter on psu no vs/va disconnected y main still no vs va no vsc visual buffer looks ok  would you say mainboard thanks

shaun
 

t1412

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 807
    • Email
Re: ps42c450b1
« Reply #7 on: January 06, 2019,18:07:01 »
hi fella's managed to get the tv working,  with the no picture fault,  there was no vs/va voltages, really low voltages  at the large filter caps, the resistors near by look like they had been getting hot, so took the psu off found dry joints on the resistor, and transistors vs/va was restored, but then lost it, again so took y main board off found dry solder joints on the pin connectors, running on test thanks


shaun         

 

Powered by EzPortal
download