Author Topic: technika 42-8533d  (Read 143 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

t1412

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 805
    • Email
technika 42-8533d
« on: May 05, 2019,13:47:14 »
 Hi fella's anyone got a service manual for 17pw82-3 psu board thanks

regards
shaun

Mulja tv repair portal

technika 42-8533d
« on: May 05, 2019,13:47:14 »

jordan

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 863
Re: technika 42-8533d
« Reply #1 on: May 05, 2019,14:17:41 »
17pw82-3
Greeting from Slovenia
Jordan Čebron

t1412

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 805
    • Email
Re: technika 42-8533d
« Reply #2 on: May 06, 2019,05:05:31 »
many thanks jordon

shaun

Mulja tv repair portal

Re: technika 42-8533d
« Reply #2 on: May 06, 2019,05:05:31 »

t1412

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 805
    • Email
Re: technika 42-8533d
« Reply #3 on: May 11, 2019,15:29:24 »
 many many thanks jordon tv working great now

shaun

Turnip

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3470
    • Email
Re: technika 42-8533d
« Reply #4 on: May 12, 2019,12:20:26 »
Hi Shaun,

But how did you sort it ? - Chris.

t1412

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 805
    • Email
Re: technika 42-8533d
« Reply #5 on: May 12, 2019,14:44:30 »
Hi chris replaced the psu, not happy with me self wanted to fault find a bit more, but customer wanted it asap. thanks

shaun

Mulja tv repair portal

Re: technika 42-8533d
« Reply #5 on: May 12, 2019,14:44:30 »

Turnip

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3470
    • Email
Re: technika 42-8533d
« Reply #6 on: May 13, 2019,12:25:05 »
Hi Shaun,

Know how you feel, just had a nice 43 Sammy plasma where the PFC area had overheated - To Ebay for a cheapy which died within 5 minutes with the same issue. Supplier suspected I returned another board so refused refund. Ebay however noticed I then bought another from 'Emos' so ruled in my favour.

In the mean time still waiting China for the PFC drive chip to sort the original. Got the two power Fets where it sort'a worked with a fire bar in series with supply, otherwise blew the 8 A fuse, so tend to suspect the 'soft start' might be an issue - Next time - Chris.

 

Powered by EzPortal
download