Author Topic: wharfedale l32ta6a got power but nothing else  (Read 2566 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mac-1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
wharfedale l32ta6a got power but nothing else
« on: January 19, 2013,15:24:52 »
i have a 32" wharfedale lcd tv when i got it the only thing it would do is let the standby light flash alternate blue/red and that was it i can now turn it on or off with the remote after changing all the caps the problem is that when it starts the led flashes theback light starts up then after 3or4 seconds shuts down then the power led turns blue and as i said can be turned off by the remote has anybody got any more ideas i know it has a psm210-417a-r power supply i know these are dodgy at the best of times as i said i have changed the caps on the power supply and 3 on the av board which just looked dodgy is it possible that something simple is stopping this tv starting  i cannot find the service manual as i cannot find out who actually made the tv and wharfedale well lets leave that there any help would be gratefully received it may also sound daft but a point in the right direction maybe please a couple of pics in the right area thanks

Mulja tv repair portal

wharfedale l32ta6a got power but nothing else
« on: January 19, 2013,15:24:52 »

sleepy

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 43
    • Email
Re: wharfedale l32ta6a got power but nothing else
« Reply #1 on: January 20, 2013,09:36:34 »
Hi and welcome to the forum.
If  you post in the correct section you'll get more views and a possible solution to your problem. :wink1:

http://www.tv.quuq.org/forum/index.php?board=24.0
Live long and prosper!

Keith

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 377
Re: wharfedale l32ta6a got power but nothing else
« Reply #2 on: January 25, 2013,04:43:35 »
Hi,

You need to check that power supply voltages are correct and clean, if they are all OK, I would check the inverter circuit by forcing it on and also check the back lights. If that all checks out OK you probably have fault on the main ssb pcb, could be corrupt eeprom or flash data or a low voltage regulator or maybe the processor.

Good luck

Keith

Mulja tv repair portal

Re: wharfedale l32ta6a got power but nothing else
« Reply #2 on: January 25, 2013,04:43:35 »

 

Powered by EzPortal
download
download